Post by caycetacollfor on Mar 14, 2022 4:42:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz primogemləri aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese Offline 2022 version ▞▞▞
Bu, həqiqətən faydalıdır
Burada dil öyrənməyə çalışıram inşallah
Meh. Tətbiq yaxşıdır, amma həqiqətən "öyrətmir". Siz sadəcə sözlər və ya ifadələr seçirsiniz və o, onu sizə göstərir və sizinlə danışır. Heç bir dərs yoxdur.
Learn Japanese Offline Koulutus cpat
Yaxşı ki, yalnız səs kəsilir və mən sözləri eşitmək istəyirəm
Learn Japanese Offline Образование qysu
Səsi də olmalıdır
Mən hələ cəhd etməmişəm
Tətbiq qaydasındadır, lakin onu eyni anda oynamaq üçün oynamaq düyməsi kimi bir şey olsaydı, daha yaxşı olardı
Niyə bu qədər reklam olduğunu soruşan uşaqlar üçün, bu qədər düzəldilmiş reklamları silmək üçün wi-fi-ni söndürə bilərsiniz....
Gözəldir, danışmağı öyrənmək asandır! Mən indi çoxlu sözləri asanlıqla danışa bilirəm! Məmnuniyyətlə bu proqramı hər kəsə tövsiyə edin!
Mən bu proqramı yapon dilini necə bəyəndiyimi bəyənirəm, amma bir az problem var ki, istədiyim bəzi sözlər orada deyil! Bunu düzəldə bilərsinizmi? və mən sizi 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm! Amma Arigatuo ən yaxşısı olduğu üçün bu proqram üçün! Bunu sevirəm.
Bu köhnə vaxt kimi istifadə olunur...Yapon dilini xoşlayıram ..👍👍
Gecikdirdiyiniz səsi düzəldin.
Həm razı, həm də çox xoşbəxtəm. İstifadəsi çox asandır və Yapon dilini asanlıqla öyrənə bilər
Bu yaxşı proqramdır, lakin bir neçə söz səhvdir. Səhər yeməyi asagohandır. Sadəcə bir misal.
Mən hələ bu proqramdan istifadə etməmişəm, amma yaxşı bir kəsim var
Mən ondan bir neçə dəqiqə istifadə edirəm və sonra proqram qəzaya uğradı və artıq səsi çalmır
İstifadəsi asan mən onu sevirəm...çox sağ olun
Bu proqramlar yaxşıdır, məncə, Yapon dilində çoxlu əsas söz və ifadələr var, lakin dediyim kimi, orada yalnız əsas sözlər var. Siz də əlifbanı necə öyrənmək və sözləri birləşdirmək üçün dərslər versəniz, məncə daha faydalı olardı.
Qrammatik cəhətdən düzgün cümlələr yaratmaq üçün daha çox əsas söhbətlər və bunlara necə qoşulacağınız əlavə edin
Çox yaxşı app.it asan və sürətli idi və o, həmçinin telefonunuzu bir az da çox hamar və tez geridə qoymadı. onu yadda saxlamaq həqiqətən asandır
bu proqram quraşdırılmayıb, 100 faiz quraşdırır, lakin quraşdırma 2 saat çəkir, lakin quraşdırılmır
Bu, çox məlumatlı və maraqlı proqramdır. Mən bu proqramın çox gözəl və yaxşı olduğunu sevirəm. beş ulduz verməyimin səbəbi budur
Bu, həqiqətən faydalı idi
Yaxşı, mən bu proqramı çox bəyənirəm, lakin siz onlayn istədiyiniz şeyləri axtara bilmirsiniz və bu məni çox çaşdırır. Amma bu . Pls bu proqramda bəyəndiyim ilk söz Konichiwadır.Və daha çox istəyirəm ki, yeniləmə siz idi və mən bu proqramı bəyənirəm
Ən çox istifadə olunan bəzi ifadələrin tərcümələrini öyrənməyə başlamaq üçün əla proqram
Əslində...hər şey yaxşı idi, amma...Yapon əlifbaları yoxdur və sözü köçürmək çətindir, amma mən bu proqrama tamamilə hörmət edirəm!
Волшебные сказки : Кукольный Вор Приключения fdg
danışmaq və başa düşmək asandır..daha çox seçim etmək..cümlə qurmaq da əyləncəlidir..
Bir müddət sonra sizinlə danışmağı dayandırır. Bir səhv kimi görünür.
Şəxsən mən hesab edirəm ki, bu proqram əla proqram ola bilər. lakin, bütün əsas ifadələri öyrəndikdən sonra ondan bezəcəksiniz, lakin məncə, növbəti yeniləmədə onlar daha çox ifadələr əlavə edəcəklər və ya təkmil ifadələr kimi, bu proqramda dərs olsa, bu da faydalı olacaq.
Learn Japanese Offline Oktatás slp
Düşməyə davam edir. Dünən gecə bir dəfə açdım və bu faydalı oldu, amma qəzaya uğradığından daha istifadə edə bilmirəm
Tətbiq pisdir! Səs silindi
Bu proqram kimi, indi daha çox Yapon dili öyrənə bilərəm
Yeniləmək lazımdır, bəzi dillər danışmır
Yaxşı
Learn Japanese Offline Eğitim mzh
Bu heyrətamizdir...Mən yaponca bir söz öyrəndim....təşəkkür edirəm
Bu proqram onu öyrənmək üçün əsasdır
bir şey yaxşıdır
Bu proqramı bəyənirəm, çünki o, sizə Yapon dilini necə öyrənməyi öyrədəcək, amma! Problem başqa sözlər burada deyil, lakin bu proqram üçün təşəkkür edirik