Post by caycetacollfor on Mar 14, 2022 4:52:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za povečanje kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
V redu je
No, razvijalcu je uspelo uničiti preprosto aplikacijo z dodajanjem dodatkov. Za mnoge, upajmo, da bo ta aplikacija izginila skupaj z razvijalcem.
Ubijalec zabave, moji nečakinji in nečaku je všeč. Ko pridobite dovolj visoko usposobljenost, vam bo to postalo kar malo
Ne bolje
Po vsaki igri predvaja oglase. Njihova globa v zmernih količinah, a resno? Nepreskočljivi 30-sekundni oglasi, tudi če umrete zgodaj v seji? Raje bi imel možnosti za gledanje oglasov v igrah bonusov.
Lepa igra. Prav tako lahko nadgradite svojega dinozavra, da boste lažje ubili zmaja v načinu bitke.
Odlična igra, vendar sem jo končal v nekaj urah. Potrebuje več vsebine, kot je izbira dino, večje zemljevide, več preobleke.
Všeč mi je, ta igra je zelo enostavna in lahko uničiš stolp, ki je tako kul. Najboljša stvar, ki mi je všeč v tej igri, je, da jem osebo in mavrične ljudi in piščanca. Mislim, da je informacijska raven hitro. Ta igra sem dobil ameriško in zelo kul . To bom uporabljal za vedno. res ljubim
Ne bo prenesen. Ne vem, ali je to samo moj telefon ali pa zato, ker moji telefoni android nimajo dovolj prostora za shranjevanje, ne priporočam prenosa, če se na android ne prenese za android, igra je zanič, prosim, odpravite to težavo, tako da vsi uporabniki lahko igrajo, resnično upam, da boste kmalu odpravili to težavo, upal sem, da jo bom igral, če ne, jo bom samo prenesel na svoj iPad. Upam, da bo igra všeč vsem igralcem XD. Upam, da mi boste odpravili težavo in če je to samo zame, bom prijavil
Igra je zelo dobra. Toda želimo, da bi igra napredovala.
Dinosaur Rampage פעולה zabh
Všeč mi je ta igra, vendar potrebuje posodobitev. Več ravni in več mest prosim
Zabava za par minut. Če se osredotočam na mitsko, ne mislite, da sem igral z eno samo dejansko osebo
Jaz ljubim to igro!!! Ni preveč oglasov, zvok hrustanja je zadovoljiv in tako zabavno! To bi moralo dobiti 5 zvezdic. Ena izmed mojih najljubših iger.🥇😀
Ni slaba igra. Nisem bil navdušen nad taktilnimi povratnimi informacijami, zdelo se mi je moteče in se je zdelo, da je povezano s sočasno počasnostjo gibanja mojega Dina. Čeprav bi to verjetno lahko izklopil, se mi je zdelo težko premikati dino in ne uživam v vlečenju prsta po zaslonu telefona. Vendar premaknite to igro s telefona in nastavite na drug sistem igre (tukaj vaša izbira) in jaz sem tam.
Obožujete te igre v slogu, vendar bi morda bilo dobro, če bi dodali malo več hitrosti tudi dinozavrom, ko bi dosegli raven.
igra je smešna, sploh ni privlačna, žal mi je za oblikovalca te igre. Zelo nizka kvaliteta, ne zdržiš dolgo, res sem ti rekel, da ni zelo zanimiva in spektakularna, zmajev ogenj te ubije in niste navdušeni nad igro. Počil si, bog 😩
Prosimo, podaljšajte časovnik. Ne glede na nadgradnje je dokaj težko doseči cilje.
Res preprosta in zabavna igra. Igrajte na wifi, ker je ogromno oglasov, vendar je vredno.
Nekako dolgočasno s množico oglasov, vsak krog, ki ga naredite, je za njim oglas in postalo je tako nadležno, da se ukvarjate s tem. Igra je nekako zabavna, vendar ne tako odlična, če sem iskren.
Ta igra je končana v 2 dneh. Treba jo je otežiti, ni vredno namestitve
0 dtu gof
Nikolina zelo dobro si ocenila igro in imaš lepo ime
Ta igra postane lažja, bolj ko igrate in nadgrajujete svojega dinozavra. Igra 20/10. Brez tekmovanja za najboljšo igro.
Dinosaur Rampage Akční dkl
Plačano brez oglasov, še vedno se prikazujejo oglasi
Plačal sem za odstranitev oglasov in še vedno imam oglase
To je res odlična igra, vendar so tu in tam oglasi. Ni jih veliko in morda pustimo dinozavra malo hitreje. In ja, to je vse, kar imam za povedati.........................✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ ✨✨✨✨✨💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭. 🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬
Dinosaur Rampage Akcija ssku
Ta igra je prelahka... Morala bi biti na spletu, vendar so vsi drugi igralci očitno boti...
3, ker po vsaki igri sledi 30-sekundni dodatek
Neverjetno prijetno, želim si, da so krogi daljši in/ali imajo vidik "prostega gibanja".
Lahko dam 2 zvezdici
Dinosaur Rampage Екшън kfu
Samo uničiš stvari. Zelo zabavno in jaz sem že profesionalec!! Igram samo DVA dneva in sem profesionalec, tako zabavno je. Edina težava je v tem, da se včasih glava dinoza začne motiti. Toda poleg tega je zabavna igra.
Prijetno. Všeč mi je. Enako/podobno igrišče kot druge igre, ki sem jih igral, vendar to ne škodi zabavi pri igranju. 🙂
to je dobro, vendar grafično igranje in kontrole SO RES SLABI
Dobra igra, zelo podobna mestu množice, vendar potrebuje poliranje. Čas igre je tako kratek, da ob vsaki tekmi ni vredno imeti oglasa.
To je res dobra igra, preobleke izgledajo odlično, igra priporočam, da jo prenesete, lahko pa tudi dodate posodobitev, prosim 🙏 ampak še vedno dobra igra 😏👌
super premagaš druge brez napak nadgradiš včasih izgubiš in brez oglasov
Pravkar sem gledal igrati danes in moj rang je že strokovnjak lll! Neverjetna aplikacija. Pravzaprav me ne motijo dodatki, ker jih dobiš samo vsakič, ko zmagaš ali izgubiš. Všeč mi je ameriški dinozaver in drugi. Super enostavno dvigniti lvl med igranjem kroga in ranga! Če trenutno gledate ocene, vam popolnoma priporočam, da prenesete to aplikacijo!
Ta igra je ena najboljših iger v svetu prazgodovinskega življenjskega sloga, poleg tega pa se lahko brez šale borite proti ogromnemu zmaju.
To je zabavna igra za igranje, ko je vaša plošča, vendar mislim, da potrebuje wifi, na splošno je res kul igra, obstaja nekaj napak, vendar vem, da jih bodo razvijalci iger popravili
Kul igra, vendar dodajte malo več preobleke in malo zmanjšajte oglase
Tablični računalnik morate znova zagnati
To je res slaba igra za vašega otroka! Kot Fortnite za starejše otroke. Izučeni ste, da vidite ljudi kot predmete brez obraza.. V tej igri ni nič dobrega.. Še en štirinajst dni je pravkar narejen za res mlade otroke.
Ta igra je zabavna in tudi nekoliko zahtevna. Stvar je v tem, da ni dovolj kože! Mogoče lahko dodate različne dinozavre. Druga stvar je časovna omejitev. 1 minuta v resnici ni dovolj, da poskusite opraviti izzive ali poskusite zmagati. Poleg vsega tega je vse ostalo neverjetno! Če dodate več različnih dinozavrov in daljšo časovno omejitev, bo ta igra dobila 5 zvezdic! Morda celo dodajte kože ljudem, ki jih jeste, in morda več zemljevidov.
Preveč lahko
Dragondodo - Jewel Blast Ajanviete uqg
Dinaxour
Ne morete se boriti s prijatelji, to je kot ena igra na vsako uro